STOP nepříjemným ,,koláčům,, v podpaží..Jak? Dozvíte se v článku..👍🏻

V ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Michaela

Pocení patří k velmi obtěžujícím příznakům, jak pro člověka samotného, tak zpravidla i pro jeho okolí. Zvláště pak z nadměrného vylučování potu (hyperhidróza) se může stát velmi obtížný psychosociální problém a způsobovat tak tělesnou i psychickou nepohodu. Nepříjemné pocení se může projevovat na celém těle nebo jako lokální problém, zejména pocení podpaží, dlaní, chodidel, zad, čela nebo zátylku. Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným nebo nepříjemným pocením je aktuálně nejefektivnější řešení odstranění nežádoucího pocení. Je také mnohem efektivnější než používání deodorantů, přičemž velké množství deodorantů obsahuje navíc rizikové látky, které mohou vyvolávat i rakovinu!

Odstranění pocení na klinice Yes Visage!
• Nejefektivnější řešení
• Úleva v osobním i společenském životě
• Bez vedlejších a nežádoucích účinků
• Aplikace trvá jen několik minut
• Bez nutnosti příprav a omezení
• Dlouhodobý účinek
• Lze opakovat

I hvězdy mají své špatné dny 🙂 a opravdu je to nehezké, zvlášť, když se takhle objeví na fotce, že…

Délka účinku:
Účinek nastupuje pozvolna během 2 až 10 dnů, kdy potní žlázy omezují až takřka zastavují svou činnost. Není se ovšem třeba obávat toho, že byste se na jiném místě těla začali potit víc. Efekt omezeného nebo zcela potlačeného pocení je vždy individuální, ale přetrvává podle použitého množství látky 7 – 12 měsíců i déle. Ačkoliv není výsledek trvalý, lze bez obav opět opakovat, přičemž s počtem opakování se účinek prodlužuje.

Jak probíhá aplikace:
Odstranění pocení se provádí ambulantně a nevyžaduje žádnou zvláštní přípravu ani omezení po zákroku. Ihned můžete odejít domů či do práce. Samotná aplikace je nenáročná, trvá několik minut, v závislosti na rozsahu ošetření, bez nutnosti použití anestézie, případně lze použit znecitlivující krém.

Jak to funguje:
K léčebným účinkům se používá velmi ředěného roztoku botulotoxinu, jehož malé množství se aplikuje do kůže postižené oblasti. Princip účinku botulotoxinu spočívá v zabránění převodu vzruchů nervových vláken na potní žlázy a tím k dočasnému omezení nebo úplnému zastavení pocení v ošetřené ploše. Zředěná forma botulotoxinu nemá nežádoucí účinky.

Partie, kde lze pocení odstranit:
Nadměrné vylučováním potu, než je potřebné k regulaci těla, je velice nepříjemné a postihuje obvykle podpaží, dlaně, plosky nohou, záda, čelo nebo zátylek. Je navozeno vyšší teplotou prostředí, tělesnou námahou či emocionálně.

Zde máte i video ukázky 🙂 myslím, že je to skvělé řešení a není se čeho bát! 🙂 Na této skvělé klinice se o Vás krásně postarají!

Objednejte se už dnes do kliniky Yes Visage a vyřeště svůj problém. Krásný den s úsměvem přeje MUJSALON.COM 🙂 .

Sdílejte tento článek