KAŽDÝ MÁ RÁD RELAX A ODPOČINEK..DOPŘEJTE SI HO I VY :-)

V CESTOVÁNÍ, ZÁBAVA & SPORT od Michaela

Žijeme v době plné stresu a často se nám život mění v jeden velký kolotoč, který neumíme zastavit. Ovšem člověk potřebuje také odpočinek a měl by se naučit relaxovat.Zajděte si na masáž nebo si dopřejte relax ve wellnessku. Právě umění relaxovat je jednou ze základních dovedností, se kterou bychom se měli seznamovat již od dětství. Relaxace je součástí psychohygieny. Pomáhá nám nabrat nové síly, zregenerovat se, získat odstup od aktuálních problémů. Proto by se relaxace měla stát běžnou součástí našeho života.

Stres a jeho reakce je náročná na energii, a proto nás může vyčerpat. Abychom tyto rezervy dali do pořádku, je třeba si najít čas na ten správný relax. Říkáte, že se snažíte odpočívat a jedním dechem dodáváte, že nejraději trávíte volný čas surfováním po internetu nebo sledováním televize? V tom je právě ten háček. Odpočinek jsme totiž nahradili zábavou. Opravdu není zábava a odpočinek totéž. Zábava nám přináší rozptýlení od starostí, ale energii doplňujeme odpočinkem.

Ze všeho nejdůležitější je zkrátka klid. Aby se, ale mohl projevit, dejte mu chvíli, aby se mohl dostavit. Úplné zklidnění se může dostavit až za dvacet minut. Tak vytrvejte! Odpočívejte! Relaxujte a zasněte se a nebo se aspoň pobavte u fotek zvířátek co si dopřávají relax. Krásný den s úsměvem 🙂

Sdílejte tento článek