Flowin®

V FITNESS, MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZÁBAVA & SPORT od Blanka

Koncept cvičení Flowin® byl sestaven elitními švédskými desetibojaři, kteří dokázali pomůckou Flowin® plně nahradit veškeré fitness aktivity. Posilovna a cardio v jednom ušetří čas, ale také reprezentuje přirozený a plynulý pohyb bez doskoků a zatížení kloubního aparátu. Práce s malými “pady” (destičkami) vytváří inovativní trénink, kdy pracujete s váhou vlastního těla. A díky tomu zjistíte, jak jste těžká 🙂 Trenér neustále hlídá provedení cviků a opravuje příp. nedokonalosti. Cvičení je určeno pro širokou veřejnost a zvládne ho každý, bez ohledu na věk či kondici.

Co mě přimělo lekci vyzkoušet? Hlavně slibovaná redukce váhy a formování postavy. Samozřejmě i další benefity jako posílení, a to především středu těla, zlepšení kondice, správné držení těla a zdravá záda.

Na lekci Flowin® aktivujete při každém pohybu několik svalových skupin najednou, proto účinek lekce je maximální. Druhý den opravdu cítíte svaly, o kterých jste doposud nevěděli, že je máte. Na lekci se dostavte v pohodlném sportovním oblečení pohlcující pot a pevnou obuví. Dále dostatek vody a menší ručník na osušení během lekce je nutností. Je to pěkná makačka 🙂

Více info, kam si můžete přijít zacvičit Flowin hledejte na mujsalon.com

Sdílejte tento článek