Každá máme svého TOP :-)

V ZÁBAVA & SPORT od Michaela

Jejich hezká tvářička je základ úspěchu. Tihle chlapi se o sebe umí dobře postarat a jejich hereckým charakterům nechybí pořádná dávka arogance. Který je Váš TOP?

David Beckham
Davida vidíme většinou usměvavého, naštvaný výraz vytahuje jen při fotbale a vážný výraz na focení. Je idolem spousty žen..ale jeho srdce patří už jen Victorii..

Johnny Depp
Lusknutím prstů by nás dostal na kolena. Na červeném koberci se směje málokdy, ale pořád vypadá k sežrání..

Colin Farrell
Všichni znají Colina trochu jako zlobivého kluka, který nerad média. Tak či tak je skvělým hercem a nemůžeme mu upřít dokonalé tělo..

Wentworth Miller
Pro řadu dívek byl Went jedním z důvodů, proč koukat na Útěk z vězení, kde byl odsouzen k smrti za čin, který nespáchal. A věřte, že tenhle hezoun se o sebe umí pěkně postarat..

Gorge Clooney
George čím je starší tím má větší charisma a je krásnější..Co myslíte?

Russell Crowe
Málokdo v jeho věku dokáže vypadat zuřivě a sexy zároveň, pokrytý potem a krví. Jeho něžnou stránku prozrazují jen božské oči a lehce rakouský akcent..

Ryan Reynolds
Má na kontě jedno vítězství jako Nejvíc sexy muž planety, ale není to jen tak ledajaký hezounek..

Ed Westwick
Pravděpodobně ho znáte jako sukničkáře ze Super drbny (Gossip girl), zároveň to ale není někdo, s kým byste si chtěli zahrávat. Jeho seriálový Chuck je vždy připraven pro každou výzvu..

Gerard Butler
Kde by byl výběr sexy mužů bez Gerarda Butlera. Jeho zuřivou stránku známe z 300: Bitva u Thermopyl, tu k sežrání zase z PS. Miluji tě a Fantoma opery..

Josh Holloway
Tohoto drsného hezouna známe ze seriálu Ztraceni, který už nebrázdí naši televizní obrazovku týden co týden..

Sdílejte tento článek